joi, 20 martie 2014

Smells like...Océano Atlántico

Sentimentul acela de final de sesiune cand abia astepti sa dai si ultimele examene si cand ai senzatia ca lumea "de dupa" e toata a ta, cand vei avea timp si (atentie!! asta este de fapt termenul cheie) energie sa faci tot ce vrei. 

Ei bine, de cativa ani, am cunoscut un sentiment similar, acela de a astepta...vacanta! Ta-da! Yep, vacanta, dar nu oricare :) Ma refer la vacanta de primavara, cand las in urma imbinarea dintre iarna si primavara de la noi si ma duc sa ma intalnesc cu soarele. Ce-i drept, anul asta soarele s-a grabit el sa se intalneasca cu noi si probabil ca va fi la fel de cald si in vacanta, ca si aici. Dar macar nu voi mai tremura de frig pana la aeroport, in hainutele mele primavaratice :)

Nu stiu de ce, dar asta este cea mai asteptata calatorie din an. Bucuria reintalnirii cu soarele si cerul senin, gandul ca toti cei de acasa merg la munca... hmmm, ce bine e... sentimentul de renastere :) Viata intr-o casuta tipica, mancarea delicioasa, experiente noi la volan, cumparaturi in supermarketuri micute, frecventate de localnici... cat de dor imi e de toate astea! Ah, acum stiu... asta e vacanta cea mai non-vacanta. Asta e calatoria in care ne adaptam cat mai bine la locul nou in care pasim. 

Dalai Lama spunea: "O data pe an, mergi intr-un loc in care nu ai mai fost". Anul acesta ramanem in Oceanul Atlantic. Intr-un loc nou, dar aproape de unul vechi, drag. Hablamos español ;)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu